Over Dorothy; trainer, coach, psycholoog.

Dorothy Zwarthoed, Coach, Trainer, Psycholoog IMG_8112

Dorothy is psycholoog, coach en trainer met een passie voor menselijke grenzen. Grenzen verkennen, grenzen bewaken én grenzen verleggen. Grenzen van het lichaam, van het hoofd en van het hart. Want alleen als je je grenzen kent, ben je vrij. Wanneer je je grenzen kunt bewaken, kun je echt contact leggen. En je kunt alleen groeien als je je grenzen verlegt. En ze helpt hier graag bij.

Ze heeft een achtergrond als psycholoog en heeft als zodanig honderden mensen behandeld en verder geholpen. Deze ervaring, samen met een verdieping tot masterniveau in neuro linquistisch programmeren (NLP), zet ze in bij het oppakken van coachingsvraagstukken en het verzorgen van trainingen. Daarbij deelt ze de inspiratie, geeft ze structuur en duidelijkheid, doet ze het voor en oefent ze samen met haar cliënten. Want groeien en leren doe je samen.

Dorothy helpt graag mensen verder. 1-op1 of in groepen. Via training of coaching. In levende lijve, via telefoon of email, of over via moderne communicatiemiddelen als skype and whatsapp. Of een combinatie van alles. Ze is flexibel in aanpak, vorm, frequentie; alles afgestemd op de behoeften en hulpvraag van haar cliënt.

Benieuwd wat ze voor jou kan betekenen? Lees hier haar blog voor inspiratie, of neem contact op voor een op jouw hulpvraag afgestemde aanpak!

 

Share Button